Denne uka<3

Ja ingen spørsmål ingen video blogg!! det gjøkke meg noe akkurat men men<3 

 

Jaha det her skal jeg hele uka! jeg skal på AEG!! heste show jeg har vært der siden fredagen og skal være der til lørdag! jeg har fått besøk av ei fra hamar idag som jeg har blogga om før<3 det er Ida hun har jo også en blogg og den heter (www.bildebloggen11.blogg.no) ja det heter den<3 og som sagt jeg ELSKER bloggen hennes den er såå søt<3 og hun skal være med til AEG men i morra skal jeg i begravelse... :S  men men og da skal jeg holde en tale i kirken..

men jeg og ida sitter på hver vår pc også sitter vi i kino rommet tik tante og onkel jeg fåkke tatt noe bilder nå det er er så mørt på rommet så det kommer noen senere i uka<3 :))

-Hva har du gjort idag?

-Hva skal du nå i ferien??

-Madelen

2 kommentarer

Ida Martine

20.feb.2012 kl.23:44

Jeg skal være hoss deg <3 Og jeg kom til deg idag <3 Og jeg skal STORKOSE meg <3 ILU<3<3<3<3

madtine

20.feb.2012 kl.23:49

Ida Martine:Ilu too vennen<3 det bliiir sykt koos<3

Skriv en ny kommentar

madtine

madtine

16, Stokke

Hei vi er to jenter som skal blogge om hverdagen vår og litt av hvert!!<3 vi er bestevenner og har vært det i 2 år, Madelen er ei 14 år gammel jente som bor i stokke.<3 Martine er ei 15 år gammel jente som bor i Larvik<3 vi pleier som regel og være sammen i stokke pga Martine har besteforeldre i stokke<3 men hvis det er noe dere vil at vi skal blogge om så kan dere bare si ifra om hva vi skal blogge om!!<3

Denne bloggen kan du være med og bestemme åssen og hvordan du vi at vi skal blogge<3 send melding og kom med tips!!<3

Kategorier

Arkiv

hits